12.8 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоНБАФиладелфия стопира негативна серия в НБА (видео)

Филаделфия стопира негативна серия в НБА (видео)

Сиксърс се справиха със съпротивата на Денвър

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Оределият състав на Филаделфия прекъсна серията си от 5 поредни загуби в НБА. Това се случи, след като Сиксърс се наложиха над Денвър със 103:89 като гости, за да регистрират успех №9 в своя актив.

НАЙ-ДОБРИ: Тайрис Макси завърши с 22 точки и 5 борби за Филаделфия. Сет Къри добави 20, 6 борби и 5 асистенции. Тобайъс Харис се разписа със 17 точки и 7 борби.

Никола Йокич бе близо до трипъл-дабъл за Денвър – 30 точки, 10 борби и 7 асистенции. Уил Бартън се отчете с 19, 9 борби и 8 асистенции. Монти Морис остана с 11 точки.

КЛЮЧЪТ: След като изоставаха с 6 точки на голямата почивка, Нъгетс бяха лимитирани до 5/22 в стрелбата от игра през третия период. Това позволи на Сиксърс да изградят аванс от 20 точки. Освен това, през последната четвърт Денвър остана и без треньора си Майк Малоун, който бе изгонен с две поредни технически нарушения.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Утре сутрин Денвър ще играе срещу Чикаго, а в събота Филаделфия ще спори с Портланд. 

СТАТИСТИКА ОТ ДЕНВЪР – ФИЛАДЕЛФИЯ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани