10.6 C
София
четвъртък, април 18, 2024
НачалоНБАФиладелфия очаква Бен Симънс в игра за новия сезон в НБА

Филаделфия очаква Бен Симънс в игра за новия сезон в НБА

Сиксърс не бързат с трейд на 25-годишния баскетболист

Във Филаделфия очакват Бен Симънс да играе за отбора през новия сезон в НБА. Това съобщава USA Today.

Според информацията, Сиксърс искат да станат по-добри и засега не планират сключването на трейдове. Те биха прибегнали до този вариант, ако получат оферти, които включват силни играчи, а не избори в драфта.

През последните месеци бъдеще на австралиеца бе доста коментирано отвъд океана. Името на Бен Симънс бе спрягано за тимове като Торонто, Голдън Стейт, Клипърс и Лейкърс. В началото на месеца 25-годишният баскетболист се отказа да бъде част от състава на Филаделфия, като дори стана ясно, че няма да се появи за старта на тренировъчния му лагер.

Участникът в 3 издания на Мача на звездите в НБА носи екипа на Сиксърс през последните пет сезона. През 2020/2021 Бен Симънс записва средно по 14.3 точки, 7.2 борби и 6.9 асистенции в общо 58 мача от редовния сезон, както и средни показатели от 11.9 точки, 7.9 борби и 8.8 асистенции в 12 двубоя от плейофите в лигата.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани