7.9 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоНБАФиладелфия оцеля в драма с продължение с Маями (видео)

Филаделфия оцеля в драма с продължение с Маями (видео)

Джоел Ембийд навъртя 45 точки за Сиксърс

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Филаделфия оцеля срещу Маями след 137:134 в драма с продължение. Това бе шести домакински успех за Сикърс в НБА през този сезон.

НАЙ-ДОБРИ: Джоел Ембийд бе под пара за Филаделфия и приключи с дабъл-дабъл – 45 точки и 16 борби, като бе 13/13 от линията за изпълнение на наказателни удари.

От неговите съотборници Дани Грийн се разписа с 26, 10 борби и 6 асистенции. Майк Скот и Тайрис Макси добавиха по 16 точки.

В Маями не могат да разчитат на Горан Драгич, Джими Бътлър и Бам Адебайо, заради здравните протоколи на НБА. В тяхно отсъствие Тайлър Хиро бе най-добър с 34 точки и 7 борби. Дънкан Робинсън остана с 26 точки.

СТАТИСТИКАТА НЕ ЛЪЖЕ: 32 секунди преди края на редовното време Тайлър Хиро изведе Хийт напред със 120:115. Айзея Джо и Джоел Ембийд бяха точни в края, за да пратят мача в продължение. В него надлъгването продължи преди тройка на Дакота Матюс и два успешни наказателни удара на Джоел Ембийд да сложат точка на спора.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Двата състава ще играят отново на 14 януари.

СТАТИСТИКА ОТ ФИЛАДЕЛФИЯ – МАЯМИ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани