13.5 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоНБАФиладелфия взе водачеството в серията с Атланта (видео)

Филаделфия взе водачеството в серията с Атланта (видео)

Сиксърс обърнаха за 2-1 победи в полуфиналите на Изток

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Филаделфия направи обрат в полуфиналите на Изток. Сиксърс взеха своето срещу Атланта със 127:111 като гости за 2-1 победи в серията от втория етап на плейофите в НБА.

НАЙ-ДОБРИ: Макар че получи травма в левия крак, Джоел Ембийд остана на паркета и се отчете с 27 точки, 9 борби и 8 асистенции за Филаделфия. Тобайъс Харис добави 22, 8 борби и 5 асистенции. Бен Симънс завърши с 18 точки и 7 асистенции.

Трей Йънг бе най-резултатен за Атланта с 28 точки и 8 асистенции. Джон Колинс се разписа с 23 и 7 борби. Богдан Богданович остана с 19 точки.

СТАТИСТИКА НЕ ЛЪЖЕ: Сиксърс имаха предимство под коша, където вкараха 66 точки срещу 58 за съперника. Освен това, гостите приключиха с 15 точки от бърза атака срещу 6 за „ястребите“. Волята си над съперника Филаделфия наложи в третата част след 34:19.

И ОЩЕ: Не всичко бе план за селекцията на Док Ривърс. Един от титулярите му Дани Грийн игра само 4 минути преди да напусне паркета с травма в прасеца на десния крак.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Следващият мач между Атланта и Филаделфия ще бъде на 15 юни. 

СТАТИСТИНА ОТ АТЛАНТА – ФИЛАДЕЛФИЯ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани