7.9 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоЕвропаФИБА с похвали към България за организацията на квалификациите за ШЛ

ФИБА с похвали към България за организацията на квалификациите за ШЛ

Аман Нианг и Андреас Заклис дават високи оценки на Балкан и БФБ

Президентът на ФИБА Аман Нианг поздрави Балкан и българската федерация по баскетбол за успешната организация на квалификационните турнири от Шампионската лига, които се проведоха у нас. Това съобщават от ботевградския клуб чрез официалния си сайт.

Това се е случило чрез поздравителен адрес, изпратен лично от генералния секретар на ФИБА Андреас Заклис до БФБ. Ето и пълният текст на писмото, изпратено до електронната поща на централата:

„Уважаеми, г-н Президент,

Надявам се, че това писмо Ви намира в добро състояние. 

Позволете ми да Ви поздравя искрено, също и от името на президента на ФИБА г-н Нианг, за успешната организация на квалификациите от баскетболната Шампионска лига, които се проведоха под формата на т.нар „балон“ . Любезно Ви молим в това отношение да предадете нашите искрени благодарности на Вашия клуб Балкан Ботевград. Благодаря Ви отново за Вашето тясно сътрудничество, с най-добри пожелания за здраве и безопасност на всички.“

Искрено Ваш,

Андреас Заклис,

генерален секретар“

Квалификационните турнири на Шампионската лига бяха първото международно баскетболно състезание, което се проведе след началото на пандемията, без публика, във формата на т.нар „балон“. Преди няколко дни Балкан получи висока оценка за организацията и от страна на мениджърът на надпреварата Деян Лекич.

ПрезGoogle
ИзточникBalkan-basket.com
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани