21.3 C
София
вторник, април 16, 2024
НачалоНационални отбориФИБА постави Борислава Христова сред баскетболистките, които трябва да следите в евроквалификациите

ФИБА постави Борислава Христова сред баскетболистките, които трябва да следите в евроквалификациите

Две европейски шампионки правят компания на българката от група Е в тази графа

Броени дни преди старта на европейските квалификации за жени ФИБА обърна специално внимание на Борислава Христова. Националката бе поставена в списъка на играчите, които трябва да бъдат следени с особено внимание в мачовете от пресявките при дамите.

Компания на българката от група Е в тази графа на евроквалификациите правят европейските шампионки със Сърбия Невена Йованович и Тина Крайсник, както и представителките на Хърватия Ивана Дойкич и Ана-Мария Бегич.

В предишните европейски квалификации Борислава Христова записва средно по 15.8 точки, 2.8 борби и 1.3 асистенции в 4 двубоя на „лъвиците“. Нашите обаче останаха трети в своята група А с баланс от 2-4.

Първият мач на Борислава Христова и България в квалификациите за Евробаскет 2023 ще бъде в четвъртък (11 ноември) от 19.00 ч. в „Арена Ботевград“. Тогава тимът на Стефан Михайлов ще приеме Хърватия.

 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани