1.2 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоЕвропаФенербахче зарадва Нандо Де Коло за рождения му ден (видео)

Фенербахче зарадва Нандо Де Коло за рождения му ден (видео)

Французинът продължава с турския гранд и през новия сезон

Фенербахче ще запази в редиците си една от основните си фигури. Навръх 34-тия си рожден ден Нандо Де Коло удължи договора си с турския гранд с още една година.

196-сантиметровият гард става част от ростера на „фенерите“ през 2019 г. С тима вдига Купата от Турция през 2020 г., а тази година остана със сребро от първенството на южната ни съседка. През миналия сезон Нандо Де Коло записва средно по 15.8 точки, 3.2 борби и 3.9 асистенции в общо 32 мача на отбора си в Евролигата.

Преди това Нандо Де Коло носи екипа на ЦСКА Москва, с който става носител на трофея в турнира на богатите през 2016 и 2019 г., има и 5 трофея във ВТБ Лигата, 6 титли в шампионата на Русия, както и 5 купи от турнира „Александър Гомелски“. МVP в Евролигата през 2016 г. и Най-полезен играч на финалите в надпреварата отпреди пет години.

Шампион в Еврокъп с Валенсия през 2010 г. Носител на Купата на Лидерите във Франция с Шоле през 2008 г. Избор №53 във втория кръг на драфта в НБА на Сан Антонио през 2009 г.

Вижте го сами:

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани