15.8 C
София
сряда, април 24, 2024
НачалоЕвропаУНИКС смрази Барселона в студения Казан (видео)

УНИКС смрази Барселона в студения Казан (видео)

Руснаците са изкачиха пети в класирането на Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Барселона допусна трета загуба в последните си четири мача в Евролигата. Каталунците паднаха от УНИКС с 64:70 като гости в Казан в мач от 22 кръг в турнира на богатите. Испанският гранд е с баланс от 16-5, като заема първо място в класирането, докато руснаците имат 12 успеха и 7 поражения и са пети.

НАЙ-ДОБРИ: Барселона не може да разчита на Никола Миротич, който е под карантина, заради коронавирус. В негово отсъствие Кори Хигинс вкара 17 точки. Брандън Дейвис остана с 16.

Лоренцо Браун бе най-резултатен за УНИКС Казан с 22 точки и 8 асистенции. Джон Браун се разписа с 20 и 7 откраднати топки. Марио Хезоня оформи дабъл-дабъл – 11 точки и 11 борби.

КЛЮЧЪТ: Лоренцо Браун отбеляза 10 от точките си в последните 6 минути, за да изведе домакините напред с 66:56. До финалната сирена руснаците използваха силната си игра в защита и доброто нападението на дуото Лоренцо Браун и Джон Браун, за да стигнат до победата.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 27 януари Барса ще приеме АСВЕЛ, а УНИКС Казан ще домакинства на ЦСКА Москва ден по-късно.

СТАТИСТИКА ОТ УНИКС КАЗАН – БАРСЕЛОНА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани