12.8 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоЕвропаУНИКС Казан отправи послание в Евролигата (видео)

УНИКС Казан отправи послание в Евролигата (видео)

Руснаците поставиха на колене Реал Мадрид

КАКВО СЕ СЛУЧИ: УНИКС Казан спечели за втори пореден път в Евролигата през 2021/2022. Отборът на Велимир Перашович се наложи над Реал Мадрид с 65:58 у дома в мач от 7 кръг в турнира на богатите. Руснаците са с баланс от 3-4 и са 11-ти в класирането, докато испанците са пети с 5 победи и 2 загуби.

НАЙ-ДОБРИ: Андрей Воронцевич и Марио Хезоня бяха най-добри за УНИКС Казан с по 13 точки, като вторият овладя и 8 борби. Лоренцо Браун и Айзея Кенън вкараха по 9. Тони Джекири овладя 10 борби.

Еди Таварес бе над всички за Реал Мадрид с 15 точки и 7 борби. Гершон Ябуселе се отчете с 13. Алберто Абалде остана с 10 точки.

КЛЮЧЪТ: Руснаците заложиха на защитата и не сбъркаха. Гостите приключиха двубоя с едва 18% в стрелбата от тройката, допускайки и 19 технически грешки. УНИКС Казан се възползва от по-добрия си процент от средно разстояние – 64% срещу 52% за съперника.

И ОЩЕ: 58-те точки на Реал Мадрид са второто му най-слабо постижение по резултатност в последните девет години в надпреварата. Само ЦСКА Москва успявa да се справи по-добре през януари 2020 г., лимитирайки „Белия балет“ до 55 точки.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 4 ноември УНИКС Казан ще гостува на АСВЕЛ, а ден по-късно Реал Мадрид ще спори с Байерн Мюнхен.

СТАТИСТИКА ОТ УНИКС КАЗАН – РЕАЛ МАДРИД

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани