9.1 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоЕвропаУНИКС Казан наказа грешките на шампиона в Евролигата (видео)

УНИКС Казан наказа грешките на шампиона в Евролигата (видео)

Руснаците са пети в турнира на богатите

КАКВО СЕ СЛУЧИ: УНИКС Казан се върна към победите в Евролигата. Отборът на Велимир Перасович постави на колене шампиона в турнира от миналия сезон Анадолу Ефес след 75:67 у дома в мач от 18 кръг. Руснаците са пети в класирането с баланс от 11-7, докато турският гранд е осми с 9 успеха и 9 поражения.

НАЙ-ДОБРИ: Джон Браун изнесе силен двубой за УНИКС Казан и се отчете с 20 точки и 5 откраднати топки. Андрей Воронцевич добави 12 и 6 борби.

Шейн Ларкин бе най-резултатен за Анадолу Ефес със 17 точки и 9 борби. Брайънт Дънстън се разписа с 15 и 8 борби. Крис Сингълтън остана с 11 точки.

КЛЮЧЪТ: Агресията бе определяща за успеха на УНИКС. Селекцията от Казан финишира с 8 откраднати топки, като допусна едва 8 технически грешки. Домакините се възползваха от 14-те грешки на съперника, за да вземат аванс и да не го изпуснат до финалната сирена.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 6 януари догодина УНИКС Казан ще трябва да гостува на Реал Мадрид, докато ден по-късно Анадолу Ефес ще се изправи срещу Байерн Мюнхен у дома.

СТАТИСТИКА ОТ УНИКС КАЗАН – АНАДОЛУ ЕФЕС

Вижте пълен запис на двубоя:

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани