12.4 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоБългари в чужбинаУникаха Малага и Дейвид Кравиш изнесoха лекция на Гранада в Испания

Уникаха Малага и Дейвид Кравиш изнесoха лекция на Гранада в Испания

Центърът грабна 7 борби, отборът му с победа №4 в ACB лигата

Уникаха Малага и Дейвид Кравиш регистрираха четвърта победа в Испания. Центърът и отборът му изнесоха лекция на Гранада с 94:68 у дома в мач от 7 кръг в ACB лигата.

Американецът с български паспорт се разписа с 6 точки, 7 борби, 2 асистенции и 2 откраднати топки за 23 минути, след като влезе от пейката. При стрелбата си националът бе 3/4 от средно разстояние.

От неговите съотборници Нихад Джедович вкара 20 точки.

Алекс Рефро бе най-резултатен за Гранада със 17 точки и 7 асистенции.

Уникаха има в актива си и 3 загуби, с което се нарежда на пета позиция в класирането. На 19 ноември Дейвид Кравиш и селекцията от Малага ще гостуват на Обрадойро. 

Съвсем скоро Дейвид Кравиш ще се присъедини към подготовката на националния ни отбор, който тренира в София за предстоящите мачове от предквалификациите за европейското първенство през 2025 г. На 10 ноември в Коимбра „лъвовете“ ще гостуват на Португалия от 21.00 ч., а три дни по-късно (неделя, 13 ноември) от 16.00 ч. ще имат мач срещу Кипър в Никозия. Срещите ще бъдат предавани пряко в ефира на Нова спорт.

СТАТИСТИКА ОТ УНИКАХА – ГРАНАДА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани