10.7 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоБългарияУендъл Люис: Пожелавам си първото място

Уендъл Люис: Пожелавам си първото място

Не очаквах толкова труден мач, сподели центърът на Черноморец

Честно казано, не очаквах толкова труден мач. Бяхме наясно, че ще ни бъде трудно в Пловдив. Знаем, че те изглеждат различно у дома и знаехме за добрата им успеваемост от далечно разстояние. В крайна сметка успяхме да стигнем до победата. Понякога се движихме прекалено бързо, може би и това е причината за грешките. Може би трябваше да забавим малко темпото, за да контролираме срещата„, сподели пред камерите на Max Sport баскетболистът на Черноморец Уендъл Люис след успеха над Академик с 91:88.

Аз се чувствам страхотно на този етап от сезона. Мисля, че имаме още върху какво да работим, за да ставаме по-добри през следващата година. Контузиите не ни пречат, ние имаме други играчи от пейката, които влизат в игра. Ние ги подкрепяме и те се справят добре. За нас като отбор и лично за мен си пожелавам първото място. Моята цел тази година е да продължаваме да печелим. Пожелавам на всички фенове весело посрещане на Новата година и да са здрави“, каза още центърът, който остави на сметката на бургазлии 27 точки и 9 борби.

Черноморец спечели в здрава битка в Пловдив

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани