12.4 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоНБАТри клуба от НБА със забрани към фенове

Три клуба от НБА със забрани към фенове

Неуважителното поведение на някои от привържениците доведе до наказания

НБА изглежда няма намерение да толерира някои постъпки на феновете по време на мачовете. Клубовете от лигата санкционираха последните изцепки на част от привържениците си.

Във Филаделфия излязоха с официално потвърждение, че на човека, който е хвърлял пуканки по главата на Ръсел Уестбрук, е наложена забрана да посещава „Уелс Фарго Сентър“ за неопределено време. От Сиксърс поднесоха извинения към гарда и към Вашингтон.

Ню Йорк наказа привърженика, наплюл гарда на Атланта Трей Йънг, да не посещава домакинските срещи на отбора за неопределено време. Освен това, Никс отправиха своето съжаление от случилото си към баскетболиста и Хоукс.

В Солт Лейк Сити също поставиха забрана за влизане в спортното съоръжение на трима свои почитатели, които са обиждали родителите на играча на Мемфис Джа Морант по време на последния мач на Юта.

НБА обяви, че ще следи отблизо спазването на правилата за поведение на феновете, за да осигури безопасна среда по време на срещите.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани