12.8 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоБългарияТрима си поделят званието MVP на BBALL.BG за 3 кръг в НБЛ

Трима си поделят званието MVP на BBALL.BG за 3 кръг в НБЛ

Васил Бачев, Антон Кук и Трей Портър достигнаха до КПД 25

Не един, не двама, а трима баскетболисти си поделят званието MVP на BBALL.BG за 3 кръг в НБЛ. Това са Васил Бачев, Антон Кук и Трей Портър, като те достигнаха до КПД 25 или най-висок сред играчите от спечелилите отбори. 

Васил Бачев бе с ключов принос за успеха на своя Академик над Шумен с 83:66. На сметката си гардът остави 15 точки, 5 борби, 7 асистенции, 2 откраднати топки, 1 чадър за 37 минути на паркета като титуляр. При стрелбата си капитанът на пловдивчани бе 6/6 за две точки и 1/3 от далечно разстояние.

Антон Кук бе сред най-добрите при победата на Берое над Балкан с 92:87. Американецът се отчете с 19 точки за старозагорци, които допълни с 4 борби, 7 асистенции и 3 откраднати топки за 32 минути, след като започна в стартовите пет. Гардът бе 1/4 при стрелбата си от средно разстояние, 4/6 от тройката и 5/8 от линията за изпълнение на наказателни удари.

Трей Портър помогна на Рилски спортист да се справи с Ямбол със 101:81. Центърът оформи дабъл-дабъл за самоковци – 14 точки и 10 борби плюс 2 асистенции и 1 чадър за 21 минути след силно включване от пейката. При стрелбата си MVP в турнира за Суперкупата на България бе 5/5 за две точки и 4/4 от фаул линията.

С най-висок коефициент 32 този 3 кръг в НБЛ приключи Джермая Пейдж, но неговият Ямбол загуби от Рилски у дома. Гардът завърши с 30 точки, 1 борба, 3 асистенции и 3 откраднати топки за 35 минути.

Идеална петица на BBALL.BG за 3 кръг в НБЛ

Тони Гуджино – най-добър шести играч на BBALL.BG за 3 кръг в НБЛ

Снимки: НБЛ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани