21.4 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоЕвропаТреньорът на Ираклис: Академик залага на стрелба от тройката и здрава защита

Треньорът на Ираклис: Академик залага на стрелба от тройката и здрава защита

Вярваме, че сме по-добре подготвени, допълва Танасис Скуртопулос

Квалификацията във ФИБА Къп също ще бъде белязана от българско участие. Академик Пловдив ще се бори за място в групите на турнира насред София. Днес от 19.00 ч. в зала „Триадица“ селекцията на Йордан Янков ще спори с Ираклис в първия си мач от пресявките.

Мнението си за бронзовия медалист в НБЛ от миналия сезон сподели треньорът на гърците Танасис Скуртопулос. 

Академик Пловдив е отбор, който показва стил на игра, свързан със стрелбата от тройката, здрава защита, както и много добро представяне един на един. Имат трима чужденци в състава си, поне с тях участваха в контролите. Вярваме, че сме по-добре подготвени и ще се опитаме да се възползваме от това, за да спечелим„, заяви Танасис Скуртопулос.

Бил съм в „балони“ на няколко пъти с гръцкия национален отбор, както и някои от момчетата от нашия отбор. Това не е нещо, което е лесно. Наистина е трудно за всеки. Трябва да сме готови да отговорим на трудностите от тази ситуация в мачовете, за да постигнем целта си„, добави наставникът на Ираклис.

Срещата можете да наблюдавате тук

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани