10.6 C
София
четвъртък, април 18, 2024
НачалоБългарияТреньорската комисия дава нов шанс на наставниците, пропуснали семинара през юли

Треньорската комисия дава нов шанс на наставниците, пропуснали семинара през юли

Те трябва да посетят поне 4 тренировки на отбор, участващ в НБЛ или в женската А група

Треньорската комисия въведе възможност за „поправителен“ за треньорите, пропуснали Националния треньорски семинар през юли. Те трябва да посетят поне 4 тренировки на отбор, участващ в НБЛ или в женската А група. Това трябва да стане до 15 октомври, обявиха от Треньорската комисия към БФБ.

Както е известно, БФБаскетбол организира на 30 и 31 юли семинар, който бе задължителен за всички старши-, помощник-треньори и инструктори, независимо с какви отбори работят, включително и за тези от НБЛ и ББЛ. Над 170 специалисти посетиха заниманията през лятото.

Заради задължителния статут на явяването и преминаването на обучение през сезона, Треньорската комисия реши да даде нова възможност на пропусналите семинара през юли.

Даваме възможност за тези колеги, които по уважителни причини не успяха да са с нас през лятото. Те трябва задължително да посетят 4 тренировки на отбор от НБЛ или отбор от женско първенство А група до 15 октомври. Само след това ще им бъде разрешено да картотекират отборите си, с които работят в клубовете и да участват в първенствата“, обясни методистът към БФБаскетбол Петър Клечков.

ПрезGoogle
ИзточникБФБ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани