4.8 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоНБАТрей Йънг получи предложение от Швеция

Трей Йънг получи предложение от Швеция

Люлео включи и бащата на гарда в опит да го примами

Атланта се подготвя за втория си мач от полуфиналите на Изток срещу Филаделфия, но звездата на тима Трей Йънг вече предизвика огромен интерес по целия свят. Макар че сезонът в НБА все още не е завършил, предложения към 22-годишния баскетболист не липсват. 

Първи на опашката се нареди шведския Люлео, с когото договор преди 20 години подписва бащата на гарда – Рейфърд Йънг. Споразумението обаче тогава е прекратено още преди бившият играч на Тексас Тех да се отправи към скандинавската държава, тъй като малко след това получава покана за тренировъчен лагер с Хюстън.

За Трей Йънг 2020/2021 е трети в НБА, след като той е избран в драфта през 2018 г. под №5 от Далас, който го трейдва в Атланта. Преди няколко месеца бившият възпитаник на университета в Оклахома участва за първи път в Мача на звездите отвън океана.

През този сезон Трей Йънг записва средно по 25.3 точки, 3.9 борби и 9.4 асистенции в общо 63 мача на „ястребите“ в лигата.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани