15.8 C
София
сряда, април 24, 2024
НачалоНБАТони Кукоч: Майкъл Джордан и Скоти Пипън ме караха да работя още...

Тони Кукоч: Майкъл Джордан и Скоти Пипън ме караха да работя още по-усилено (видео)

Благодаря на тези, които повярваха в мен, заяви 3-кратният шампион в НБА

Eдна от легендите на европейския баскетбол Тони Кукоч получи заслужено признание за своята забележителна кариера. 52-годишният бивш баскетболист стана част от Клас 2021 в Залата на славата на НБА. 

Плеяда легенди влязоха в Залата на славата на НБА (видео)

По време на своята реч, изнесена на официалната церемония в Спрингфийлд, щата Масачузетс, световният шампион с бивша Югославия от Аржентина 1990 благодари на бившите си съотборници в Чикаго Майкъл Джордан и Скоти Пипън.

Бих искал да благодаря на тези господа – Майкъл Джордан и Скоти Пипън, че ми ритаха задника на Олимпиадата в Барселона. След това ме караха да работя още по-усилено, за да стана важна част от Чикаго„, каза Тони Кукоч.

Искрено съм благодарен на Джери Рейнсдорф и на покойния Джери Крауз. Те настояха да стана част от „биковете“. Те повярваха в мен, когато играчите, родени извън САЩ, не бяха предпочитани за НБА„, допълва хърватинът, който завоюва три шампионски титли с Булс в най-силното първенство в света.

Вижте цялата реч на Тони Кукоч:

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани