13.8 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоБългарияТони Дечев: Шансът при отворените стрелби не беше на наша страна

Тони Дечев: Шансът при отворените стрелби не беше на наша страна

Нямахме късмет в ключови ситуации, смята наставникът на Ямбол

Смятам че изиграхме един добър мач. Oбщо взето всички двубои с Черноморец, които играхме, бяха доста равностойни. Понякога единият отбор взимаше предимство, след това другият се връщаше. Накрая шансът при отворените стрелби не беше на наша страна, докато Черноморец вкара тройка. След това при равен резултат последва нова тройка. Начинът, по който трябваше да играем срещу Дианте Болдуин работеше, но в крайна сметка, за да победиш първо, трябва да го искаш, на второ място, да се бориш много, което ние направихме, и на трето, трябва да имаш късмет. Този път ние го нямахме в тези ключови ситуации“, коментира треньорът на Ямбол Тони Дечев след загубата на отбора си в Бургас с 83:89.

„Поздравявам момчетата за начина, по който играха, мисля че играха добре. Поздравявам Черноморец за победата и си пожелавам само да сме здрави, за да можем да завършим сезона с високо вдигнати глави, за да го осмислим“, призна наставникът на ямболии.

Черноморец остава в играта за Топ 4 в НБЛ (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани