9.6 C
София
сряда, април 24, 2024
НачалоБългарияТони Дечев: Понякога е по-добре да победиш грозно, отколкото да загубиш с...

Тони Дечев: Понякога е по-добре да победиш грозно, отколкото да загубиш с красива игра

Бяхме заложили доста на този двубой, каза още треньорът на Ямбол

Важна, но трудна победа за нашия отбор. През първото полувреме имахме аванс от 16 точки, който не успяхме да задържим и така да си осигурим малко повече спокойствие. В резултат на това се получи доста нервен мач, с голямо напрежение. Много искахме да победим. Бяхме заложили доста на този двубой, за да можем, както съм казвал вече, да стоим по-близо до шестия и петия отбор в класирането и в третото завъртане да атакуваме тези позиции. Може би това малко натежа на момчетата, но в крайна сметка понякога е по-добре да победиш грозно, отколкото да загубиш с красива игра„, коментира треньорът на Ямбол Тони Дечев след победата на неговия тим над Спартак с 85:74.

Съжалявам много за момчетата от Плевен, които се контузиха. Мачът беше много странен, вървеше много тежко и накъсано. Може би това повлия и на играта като цяло. Никак добре не стояхме в организираното нападение, независимо, че отбелязахме 85 точки. Не съм много доволен. Заиграхме малко по-добре в защита чак в последната част, когато и Спартак бе лимитиран. Поздравявам момчетата за победата, продължаваме да следваме целите си. Ще работим в периода, в който има пауза за националния отбор. Надявам се да успеем да изиграем няколко контроли и да се подготвим добре за третото завъртане и естествено за Купата”, добави наставникът на ямболии.

Иван Лилов наказа още един от бившите си отбори (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани