21.4 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоБългарияТони Дечев: Половината от един мач е психология

Тони Дечев: Половината от един мач е психология

Имаме време да се подготвим и да се опитаме да поднесем изненадата срещу Берое, заяви треньорът на Ямбол

Емоциите са нещо нормално по време на мач. Доволен съм, че победихме, макар че не съм много доволен от играта ни в защита, но пък момчетата показаха, че могат да играят в нападение. Доста трудно ни беше в голяма част от сезона да отбелязваме точки, но сега това се получи„, заяви пред Max Sport 2 треньорът на Ямбол Тони Дечев след успеха на тима си над Черно море Тича с 96:86.

Ние ще си правим анализите. Не е моментът да коментираме проблемите си. Ние си ги знаем. Понякога смените, които правим и хората, които трябва да се включат с енергия, това невинаги се получава. Но това са нормални неща. Имаме още върху какво да работим, каза още наставникът на ямболии, които са седми в класирането.

Отборът придоби самочувствие вече. Стоим близо до по-силните отбори. Това беше моята цел през последните месеци, в които работихме. Половината от мачовете е психология, а може би и повече от половината. Момчетата се трудят, здрави са. Имаме време да се подготвим и да се опитаме да поднесем изненадата срещу Берое„, допълни Тони Дечев.

Ямбол пребори Черно море Тича

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани