21.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоБългарияТони Дечев: Повторните борби се оказаха доста добро оръжие в арсенала на...

Тони Дечев: Повторните борби се оказаха доста добро оръжие в арсенала на Балкан

Направихме страшно много грешки, допълни наставникът на Ямбол

Очаквано труден мач за нас предвид ситуацията. Бяхме без трима играчи и цял мач не успяхме да изглеждаме по начина, по който се надявах срещу отбора на Балкан. Но пък ми хареса това, че момчетата не се предадоха през целия двубой. За съжаление, направихме страшно много грешки – 23. Аз го отдавам отчасти на повечето минути в игра на младите момчета, на неспецифичния състав, с който играхме и естествено на умората, която се натрупа в тези седем играчи, които изнесоха мача. Но още веднъж поздравления за момчетата, че не се отказаха„, коментира представянето на своя Ямбол треньорът Тони Дечев след загубата от Балкан със 70:79.

Не отстъпвахме нито в борбата, нито в единоборствата. За съжаление, наистина по-класният отбор взе добра преднина в третата част, в която ние играхме доста лошо нападение и успяха докрая да изконтролират мача. Още веднъж казвам, че според мен единствената разлика беше в многото грешки, които допуснахме. Получихме 20 точки от бърза атака и като прибавим още 19, които имаме от повторни борби, независимо, че борбата е равна, просто те реализираха почти всяка борба в нападение, което много тежеше на усилията, които хвърляха момчетата. Повторните борби се оказаха доста добро оръжие в арсенала на Балкан. Поздравявам ги за победата и ще видим кой ще си направи по-добри изводи от този мач, защото след две седмици играем пак с тях„, допълни наставникът на ямболии.

Балкан издържа срещу Ямбол (видео)

Ето и какво каза за срещата капитанът на Ямбол Дарин Иванов:

Мисля, че стана интересен и оспорван мач. И ние, и противникът ни си имаме доста проблеми. Не успяхме да тренираме пълноценно последните два дни преди двубоя. Надявам се за следващия мач в неделя, който е много важен за нас, да успеем да се възстановим и аз, и Джейди, и По, да потренираме през следващите два дни и да зарадваме публиката с победа. Поздравявам останалите състезатели от отбора за хубавата игра и себераздаването. Мисля, че това е начинът да вървим напред и да се развиваме.“

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани