13.8 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоБългарияТони Дечев: Надявам се този мач да ни е за урок

Тони Дечев: Надявам се този мач да ни е за урок

Много лесно позволихме на качествен отбор като Балкан да играе в нападение, бе мнението на наставникa на Ямбол

Липсваше ни характерът и въобще битката. Много лесно позволихме на качествен отбор като Балкан да играе в нападение. Почти никакъв отпор нямаше през първото полувреме, получихме 50 точки. Надявах се на почивката, че мога да променя нещо, но не стана много. Това не ми хареса в този мач начинът, по който играехме в защита, и като енергия, и като индивидуални действия, и като отборни. През второто полувреме вече започна да ни куца и борбата. Разликата според мен дойде именно от това„, коментира представянето на Ямбол в Ботевград треньорът Тони Дечев.

При положение, че Балкан стреляше почти 50% от тройката и когато ти взимат и борби в нападение, много трудно можеш да се противопоставиш на тяхната класа. Надявам се да са разбрали и този мач да им е за урок, защото ни чака плейоф. Не искам да изглеждаме по този начин в плейофите. До последния мач ще гоним победа срещу отбор от Топ 3. На мен не ми пречи да поставям цели, защото смятам, че така момчетата се амбицират и се опитват да дават максимума, макар че в последните мачове не го виждам. Надявам се да го покажем в плейофите„, добави наставникът на ямболии след поражението със 77:101.

Балкан загря за плейофите с победа в НБЛ (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани