7.9 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоБългарияТони Дечев: Много лесно и бързо губим концентрация

Тони Дечев: Много лесно и бързо губим концентрация

Срещу Левски Лукойл изгубихме много топки в защита, обясни наставникът на Ямбол

Срещу Левски отново се видя една слабост на нашия отбор, а именно, да бъдем равностойни на силен съперник само едно полувреме. Това се случва за пореден път и трябва да положим усилия да го коригираме занапред. Много лесно и много бързо губим концентрацията си, много бързо и лесно допускаме обрат, излизаме от ритъм. Специално срещу Левски, изгубихме много топки в защита, това доведе до страшно много бързи атаки, от които Левски реализира 33 точки – прекалено много, за да искаме да бъдем техен равностоен съперник до края”, обясни наставникът на Ямбол Тони Дечев, след като тимът му отстъпи на столичани със 76:86 при визитата си в София.

Левски Лукойл преодоля съпротивата на Ямбол (видео)

За двубоя срещу Левски Лукойл говори и центърът на ямболии Андрей Иванов. 

Отново срещу силен съперник играхме добре до полувремето, а след него допуснахме пак същите грешки. Действително изгубихме концентрация и после само догонвахме. Жалко е, че така се получава за кой ли път, но се надявам, че с тренировки тези слабости ще се изчистят в нашия отбор и ще успеем занапред да бъдем по-постоянни на терена, тъй като не е достатъчно да сме на ниво само 20-25 минути по време на мач”, сподели Андрей Иванов, който остави на сметката на Ямбол 10 точки и 6 борби.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани