10.6 C
София
четвъртък, април 18, 2024
НачалоБългарияТони Дечев: Имаме още много какво да работим

Тони Дечев: Имаме още много какво да работим

Отборът ни не е готов още на 100%, това го виждат всички, бе мнението на наставника на Ямбол

Когато загубиш мач с една точка, обикновено започваш да мислиш коя е била ситуацията, която е била най-важна. Смятам, че в четвъртата част ние имахме достатъчно ситуации, в които можехме да обърнем. Чак в четвъртата част видях отборът да играе защитата, която искам. Бяхме доста агресивни, доста борби, не успяхме да направим от всички борби и бързи атаки и, според мен, това ни изигра лоша шега„, заяви треньорът на Ямбол Тони Дечев след загубата от Черно море Тича със 77:78.

Отборът ни не е готов още на 100%, това го виждат всички и всички го разбират. Имаме още много какво да работим, особено в отборната игра, но това ни е работата. Ние затова сме се събрали. Сезонът е дълъг. Неприятна е загубата. Поздравявам момчетата на Черно море Тича, те също се бориха. Почти през целия мач нямаше големи амплитуди – те повеждаха, ние се връщахме, но общо взето като че ли изглеждаше, че малко повече заслужават победата, в много къс период от мача ние изглеждахме добре на терена“, добави наставникът на ямболии, които допуснаха втора поражение в родния елит.

Черно море Тича надви Ямбол за първи успех в НБЛ (видео)

Ето и какво бе мнението за двубоя на баскетболиста на Ямбол Константин Тошков, който отбеляза 5 точки:

Недоволен съм от нашата игра, от начина, по който подходихме. От това, че изобщо не си подаваме в нападение. Първо честито на Черно море Тича, играха много по-мъжки, играха с огромно желание и с това ни превъзхождаха като цяло. Раздаваха топката много, за съжаление ние още не можем да се нагласим за тази игра, която треньорът Тони Дечев иска от нас. Надявам се в бъдеще да оправим всичко и всичко да е наред за следващите мачове.“

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани