9.6 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоБългарияТони Дечев: В продължението бяхме по-добри

Тони Дечев: В продължението бяхме по-добри

Играхме малко по-умно в защита в края, коментира наставникът на Ямбол

Труден мач за нас, защото след доброто начало, което направихме, изпуснахме контрола над ситуацията. Отново направихме много грешки, от които Черно море Тича вкара лесни кошове. Това им даде самочувствие. Те са млади момчета, които играят с много енергия и когато вкарват лесни кошове, много по-лесно им върви играта„, заяви треньорът на Ямбол Тони Дечев след драматичния успех на тима си над варненци с 87:77 след продължение.

Второто полувреме се опитахме малко да променим нещата. В третата част не се получиха много, но вече в четвъртата част играхме малко по-умно в защита, направихме няколко ключови защити, които ни помогнаха след това да организираме и по-смислени нападения. От тях вкарахме тройка, под коша, вкарахме и фауловете и така се върнахме в резултата. Водихме само една минута в края и не беше заслужено да спечелим в редовното време. В продължението бяхме по-добри. Радвам се и поздравявам момчетата за победата„, добави наставникът на ямболии, които прекъснаха серия от три поредни загуби в НБЛ.

Ямбол показа характер, обърна Черно море Тича след продължение (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани