7.9 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоБългарияТони Дечев: Възползваме се от опита, който имаме

Тони Дечев: Възползваме се от опита, който имаме

Предпочитам да съм треньор, който изисква от играчите си, за да достигнат тавана си, заяви треньорът на Балкан

„Mоже би спечелихме, защото проявихме търпение. Възползваме се от опита, който имаме. Спечелихме борбата и не дадохме на Берое да играе в тяхното темпо. В големи периоди не им разрешихме да играят бързо и да вкарват лесни кошове. Също така Суарес показа висока класа“, заяви треньорът на Балкан Тони Дечев след успеха с 86:85 в Стара Загора.

Никос Дипларос с кош за успеха на Балкан в Стара Загора

„Аз разбира се винаги съм критичен към играта на отборите си. Предпочитам да съм треньор, който изисква от играчите си, за да достигнат тавана си. В тази ситуация, в която водещите ни играчи играят по над 35 минути през ден, не мога да не бъда доволен от резултата и от проявения характер. Спазваме в големи периоди плана за двубоя, но не можахме да отворим разлика, за да го контролираме. Има какво да оправяме, но най-важното е, че състезателите показаха, че са мъже и успяхме да вземем победата“, добави наставникът на шампионите.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани