7.9 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоБългарияТони Дечев: Всяко едно дребно нещо ни коства победата

Тони Дечев: Всяко едно дребно нещо ни коства победата

Ще продължаваме да се борим, допълва наставникът на Ямбол

Какво можем да кажем след такъв мач?! Благодаря отново на момчетата, че не се предадоха. И този път бяхме със седем човека и играхме срещу един от най-добрите отбори, макар че и те имат някакви проблеми. При нас вече е рецидив. Играем четвърти мач в този вариант със седем човека. Много е трудно и естествено силите не достигат. Всяко едно дребно нещо, което можем да споменем чисто статистически, ни коства победата – като започнем от наглед най-лесното – изпълнението на фаулове, където сме 12/24. В такъв важен мач, срещу такъв отбор като Левски, изпуснеш ли 12 фаула, логично е шансовете ти да намалеят“, коментира наставникът на Ямбол Тони Дечев след загубата от Левски със 78:81.

„Независимо че използвах възможно най-високия състав почти през цялото време, отново категорично губим борбата с 16 борби в нападение за отбора на Левски, от които те ни вкараха много повторни атаки и чрез които ни накараха естествено да пазим отново. Това са дребни неща, които независимо че момчетата се бориха неистово през целия мач, всъщност се оказаха ключови за загубата ни. Честито на Левски! Пожелавам им успех по-нататък. А ние ще продължаваме да се борим и да се мъчим да победим някой от по-силните отбори„, допълва треньорът на ямболии.

Левски отказа Ямбол в последните две минути (видео)

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани