8.5 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоБългарияТони Гуджино: Ние сме мъже, трябва да играем със сърце и хъс

Тони Гуджино: Ние сме мъже, трябва да играем със сърце и хъс

Срещу Берое ще бъде война, убеден е баскетболистът на Академик Пловдив

Лош късмет, изпуснах топката. Грешката беше моя, това е баскетболът. Един ден имаш късмет, друг ден нямаш”, каза пред Max Sport Тони Гуджино след загубата на неговия Академик Пловдив от Левски Лукойл с 69:70.

Не знам дали ще ставам треньор. Ще видим, аз играя в Европа от 12 години. Работя много добре с нашите треньори, искам да давам енергия по време на всичките прекъсвания, както и на паркета. Кийт Бенсън играе силно, но парите не играят. Ние сме мъже, трябва да играем със сърце и хъс. Това е работата ни. Трябва да даваме 100%, дори срещу Шакил О’Нийл“, смята баскетболистът на пловдивския тим, който оформи дабъл-дабъл в София – 11 точки и 14 борби.

Мачът срещу Берое в събота е много важен. Три пъти победихме този тим с по 1 точка, беше много трудно. Трябва да играем много здраво, защото те са гладни за успехи. Имат много контузени играчи, но са добър отбор и разполагат с добър треньор. Ще бъде война“, убеден е Тони Гуджино.

Левски Лукойл и Академик Пловдив спретнаха страшно шоу в София

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани