13.5 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоБългарияТомислав Минков: Не сме фокусирани и допускаме много лесни точки

Томислав Минков: Не сме фокусирани и допускаме много лесни точки

След Нова година Академик ще покаже друго лице, смята крилото

„Не можахме да отговорим на агресивността на Рилски спортист. Домакините излязоха по-концентрирани, а ние не бяхме фокусирани, особено когато си в къс състав като гост, се получава трудно и това е резултатът. Гледаме само напред, имаме цял сезон да се напаснат нещата и контузените играчи да оздравеят. Надявам се с всяка тренировка да се представяме все по-добре и по-добре“, каза баскетболистът на Академик Томислав Минков след поражението от Рилски спортист с 60:95 в мач от 7 кръг в НБЛ.

Рилски спортист оглави класирането в НБЛ

„По принцип работим доста над защитата и смятам, че горе-долу се справяме добре на тренировки, но на мачовете все едно ни ги няма главите. Не сме фокусирани и допускаме много лесни точки. Смятам, че след Нова година, когато всички оздравеят и сме в пълен състав, Академик ще покаже друго лице”, смята крилото, който оформи дабъл-дабъл в Самоков – 15 точки и 11 борби.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани