10.2 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоБългарияТодор Тодоров: Във второто полувреме успяхме да лимитираме нападението на Берое

Тодор Тодоров: Във второто полувреме успяхме да лимитираме нападението на Берое

Трябва да сме агресивни и концентрирани във всеки един двубой, заяви треньорът на Спартак Плевен

С оглед на това, че първото полувреме не успяхме да спрем атаките им към коша, на нисък пост, и с оглед на това че имаха доста добра успеваемост, радвам се, че във второто полувреме успяхме да направим корекции и да лимитираме тяхното нападение. Беше ни ясно, че и двата отбора няма да продължат да вкарват по толкова много. Радвам се, че ние успяхме да спрем тях и да продължим с настроение и агресия и в двете фази, заяви треньорът на Спартак Тодор Тодоров след успеха над Берое с 95:83.

Още откакто поех отбора се опитвам да втълпя на момчетата, че ние без тази агресия не можем да очакваме да сме конкурентни на останалите отбори, които са преди нас, както на тези след нас. Ако не подходим по този начин, изпитваме затруднения. Моето мнение е, че трябва да сме агресивни и концентрирани във всеки един двубой„, добави наставникът на плевенчани, които записаха 11-та победа в шампионата при мъжете.

Третият етап се явява доста важен с оглед на това, че всички отбори се комплектоват и подсилват по един или друг начин. Надявам се всички да сме здрави и да успеем да водим тренировъчен процес, който да ни дава малко повече сигурност. Джервън Пресли е провел само една тренировка с отбора. Имаше своите плюсове и минуси, надявам се във времето, което остава до края на сезона, да успеем да го интегрираме по начина, по който искаме в отбора. Не мога да направя оценка след един мач. Надявам след като проведем добър тренировъчен процес да ни помогне в заключителния етап от първенството„, казва още Тодор Тодоров.

Аз нямам очаквания специално за мача с Балкан. Моите очаквания винаги са насочени към моя отбор. Надеждите ми са такива – да успеем да се подготвим и да играем баскетбол, който да е конкурентоспособен специално на тимовете, които са преди нас„, допълва бившият център.

С всички отбори в лигата вече изиграхме по два мача. С оглед на това, че всеки се подсили, ще видим във времето до Купата кой какво ще предложи като игра, за да се подготвим. Левски е отбор, който винаги се бори и има поставени високи цели. С какъвто и състав да са, винаги влизат в един турнир като този за Купата като фаворит. Ние си даваме представа за това нещо. Жребият е такъв, ние не можем да избираме. Целта ни е да показваме добър баскетбол и хората, които ни подкрепят да са доволни от желанието и старанието, което всеки един от нас показва„, завърши Тодор Тодоров.

Спартак отказа Берое с перфектна трета част (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани