9.6 C
София
сряда, април 24, 2024
НачалоБългарияТодор Тодоров: Аз вярвам в своя отбор

Тодор Тодоров: Аз вярвам в своя отбор

Радвам, че спечелихме такъв труден мач, бе мнението на треньора на Спартак Плевен

С оглед на развоя на мача, не мога да кажа, че съм си помислил, че може да загубим. Аз вярвам в своя отбор, знам качествата, които имаме, просто начинът, по който почнахме – позволихме им първото полувреме да ни вкарат 45 точки. Оттам идва това нещо, те надхвърлиха своите средни показатели, ние не успяхме да се справим. Радвам се, че по-добре такъв мач – труден, да го спечелим, отколкото да играем хубаво и да загубим“, бе мнението на треньора на Спартак Плевен Тодор Тодоров след победата с 91:82 във Варна.

„Черно море Тича играе, аз и предния път, когато бяхме в тази зала го казах, първо разполага с треньор, който добре работи с младите в отбора, след това разполага с играчи, които искат да се доказват, искат да се реализират. Да, този мач им се получи. Не знам дали е по-специална мотивацията срещу Спартак. Като цяло се радвам, казвам го пак, че успяхме да победим в този мач„, добави наставникът на плевенчани.

Спартак не се даде на Черно море Тича (видео)

Ето и какво каза за срещата във Варна капитанът на Спартак Димитър Маринчешки, който остави срещу името си 14 точки и 8 борби:

Важна победа за нас. Знаехме, че ще е трудно. Тук Черно море Тича играе добре. Показаха добра игра, влязоха им някои по-нестандартни стрелби, но се радвам, че успяхме да вземем тази важна победа за нас.“

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани