13.8 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоЕвропаТити Папазов: Трябва да се радваме, защото играхме добре

Тити Папазов: Трябва да се радваме, защото играхме добре

Аз съм обективен човек, съперникът ни подцени в някаква степен, заяви треньорът на Левски

Ние трябва да се радваме, защото играхме добре. Аз съм обективен човек. Смятам, че съперникът ни подцени в някаква степен, в отсъствието на Чавдар Костов и Ивица Радич, които играха добре срещу Балкан. Ние започнахме добре и когато играеш без напрежение, когато от този успех не зависи супер много класирането, но беше важен, защото ние наистина положихме много усилия. Още повече, че не сме в пълен състав. Заслужавахме. Просто тези безумни 10 грешки. До края на третата част сме с 5 грешки и всичко беше добре, а в последната част Апоел започна да играе по-организирано. Ние водихме със 71:49, но получихме серия от 0-10, която им даде живот. Ако трябва да бъдем обективни, 22 точки не е реалната разлика между двата отбора. Бяхме разположени. Много искахме да победим. Винаги съм твърдял, че когато един отбор е лишен от свои състезатели, без значение колко са важни, другите се обединяват, пада напрежението на всяка цена да спечели. Това помага да играеш по-освободено“, заяви пред камерата на bTV треньорът на Левски Тити Папазов след успеха на Апоел Галил Елион с 84:76 в мач от Delasport Балканска лига. 

Със сигурност при Апоел е натежало пътуването им, програмата им, както и това, че ние паднахме два пъти от Балкан, отсъствието на Костов и Радич, втори мач в рамките на три дни. Разбира се, всичко падна върху Венци и Марио сега, първият игра хазартно, но това го има в играта си. Не трябва да подценяваме това, което сме направили. Аз познавам потенциала на Апоел. Когато един мач тръгне накриво, макар че те се засилиха след паузата, но ние играхме добре. Не може обаче във всяка атака ти да вкарваш, а съперникът да бърка. Не е лесно„, добави наставникът на „сините“, които достигнаха до втора победа в турнира през този сезон.

Срещу Балкан ще бъде коренно различен мач. Няма да има такова спокойствие, както днес. Ще се опитаме. Искам да поздравя всички зрители и да им пожелая да са живи и здрави. Здравето е най-важно, всичко друго е суета и е без значение. Ако всички сме здрави, всичко може да се случи“, завърши Тити Папазов.

Левски повали четвъртия в Израел (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани