21.4 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоЕвропаТити Папазов: През дълги периоди от срещата успяхме да играем добре

Тити Папазов: През дълги периоди от срещата успяхме да играем добре

Има неща, които трябва да коригираме, но като цяло съм доволен, коментира наставникът на Левски

Щастлив съм, че през дълги периоди от срещата успяхме да играем добре. Балкан е добър отбор с широка ротация. Липсата на Чавдар Костов и Цветомир Чернокожев натежа за нас. Не можем да не сме доволни, като вземем под внимание представянето ни през голяма част от времето. Изключение правят първите минути на третата част, когато допуснахме много грешки и съперникът имаше много бързи атаки„, коментира треньорът на Левски Тити Папазов след загубата от „зелените“ с 65:79 в мач от Delasport Балканска лига.

Доволен съм от начина, по който играчите се представиха в тази ситуация. Има неща, които трябва да коригираме, но като цяло съм доволен. Загубата няма да повлияе толкова много, но беше важно да видим какви позитиви можем да вземем от този двубой. За да продължим напред, трябва да преодолеем Академия ФМП и мисля, че можем да го направим“, добави наставникът на столичани, които допуснаха втора загуба в своята група.

Ето и как видя срещата гардът на Левски Венцислав Петков:

Със сигурност фактът, че бяхме без ключови играчи, се отрази на мача. Направихме много лесни грешки и това им позволи да се върнат, а след това и да поведат. След почивката не направихме тактически правилно някои неща, а след това разликата стана твърде голяма. Все още имаме шансове, но е нужно да се подобрим в защита и в нападение.

Балкан би Левски насред София (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани