11.4 C
София
вторник, април 23, 2024
НачалоБългарияТити Папазов: Огромен проблем за нас беше състоянието на Ивица Радич

Тити Папазов: Огромен проблем за нас беше състоянието на Ивица Радич

Не заслужавахме да спечелим този мач, каза още наставникът на Левски

Не заслужавахме да спечелим този мач, но в никакъв случай не заслужавахме и да загубим с такава разлика. Мисля, че ключова ситуация мога да отбележа при 71:65, когато допуснахме топката да ни бъде открадната след грешния пас на Илайджа Митрo-Лонг. Тогава все още бяхме в мача, но рискувахме и получихме тройки със сирената на два пъти. Ние също имахме проблеми. Очевидно огромен проблем за нас беше състоянието на Ивица Радич. Всички знаят колко е важен той за нас и за играта под коша, където доминира. Цветомир Чернокожев изпусна две решаващи топки под коша. Това са едни микро моменти, в които можеше да поставим под напрежение съперника. Балкан бе отборът, който игра по-добре в този мач. Срещата не беше на необходимото ниво, но те се ориентираха по-добре„, коментира пред Max Sport треньорът на Левски Тити Папазов след поражението от Балкан с 69:80 в мач от 9 кръг в НБЛ.

Всеки отбор има право да прави промени до март. Предполагам, че всеки ще използва максимално това да направи корекции. Радич изигра фантастични мачове, тренирал е един път. Ние смятахме, че ще помогне като го оставим да се възстанови напълно, но се видя, че в тази среща видимо не беше на ниво“, добави наставникът на шампионите, които допуснаха трета загуба в мъжкия ни елит през сезона.

Треньорско решение е това Асен Великов да играе само през второто полувреме. Така прецени треньорският щаб. Естествено, че сме доволни от неговата енергия. Асен е играч, от който винаги си доволен. Той излъчва енергия само от начина, по който присъства на паркета. Той е много важен играч и аз съм убеден, че ще става все по-ценен за нас. Не мога да кажа дали Чавдар Костов ще бъде готов за мача с Рилски спортист. Отсъствието от игра се отразява“, завърши Тити Папазов.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани