7.9 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоБългарияТити Папазов: Доволен съм, че това, което планирахме даде резултат

Тити Папазов: Доволен съм, че това, което планирахме даде резултат

Възползвахме се максимално от това, че те имат по-къс състав, добави треньорът на Левски Лукойл

Черноморец е много добър отбор в нападение. Казах на моите играчи, че трябва да контролираме първата част и да не я загубим, защото те винаги играят много силно в нея. Знаех, че ще има сериозна умора при тях, изхождайки от това, че играха в понеделник. В последната четвърт се видя, че гостите отбелязаха 1-2 щастливи тройки и два коша. Марвин Смит и Дианте Болдуин са играли по 40 минути, но аз смятам, че ние си свършихме работата още през първото полувреме, когато изоставането ни достигна до 16 точки. Тогава успяхме да се върнем, можехме да решим мача много по-рано, при 70:61 в наша полза, но допуснахме две нелепи борби в нападение, което е част от играта“, заяви пред Max Sport треньорът на Левски Лукойл Тити Папазов, чийто тим спечели срещу Черноморец с 87:76.

Доволен съм, че това, което го планирахме даде резултат в хода на срещата. Васил Евтимов разполага с по-къса ротация, Уендъл Люис бе много пасивен в последната част заради натрупаните лични нарушения. Възползвахме се максимално от това, че те имат по-къс състав. Това е един тим, който играе много добре в офанзивен план и е втори по резултатност в шампионата“, добави наставникът на столичани, които записаха четвърти пореден успех в НБЛ.

Христо Захариев, Йордан Минчев и Данило Тасич играха доста, защото срещу нас имахме добър съперник, който неслучайно ни победи насред Бургас и Балкан в Ботевград. Няма никакви случайности. Преди срещата коментирахме, че ако играем агресивно и тичаме, в началото нямаше да имаме необходимия резултат, но в последната четвърт бургазлии щяха да бъдат изморени. Искаме да се съберем в пълен състав, за да тренираме. Крайно време е. Надявам се това да се случи от другата седмица“, каза още Тити Папазов.

Левски Лукойл с още един обрат в края, този път срещу Черноморец

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани