4.8 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоБългарияТеглят жребия за националните финали в ББЛ в понеделник

Теглят жребия за националните финали в ББЛ в понеделник

Мачовете ще бъдат от 10 до 12 юни в София

Жребият за Националните финали в ББЛ ще бъде изтеглен в понеделник вечер (6 юни). Това ще стане непосредствено след мача за титлата в регион Запад на ББЛ А група, който ще се проведе в зала „Триадица“ в София.

През този сезон за първото място там ще се борят Миньор 2015 и Спортист Своге. Независимо от крайния изход на срещата обаче, и двата тима вече имат гарантирано място на Националните финали.

Тъй като през този сезон в ББЛ А група има само три региона, от този с най-много отбори – Запад, общо четири тима ще играят в решителната фаза от шампионата. Сред тях са още ЦСКА и Хебър, без значение кой от тях спечели бронза в региона.

От останалите региони за Националните финали се класират първите два отбора. От Център това са шампионът Бавни и яростни и сребърният медалист Чавдар Троян, а от Изток – победителят Шоутайм и вторият Шумен-2.

Жребият ще бъде дирижиран.

През този сезон Националните финали в ББЛ А група ще се проведат от 10 до 12 юни в София. Паралелно с тях ще се изиграе и решителната фаза от ББЛ Б група, като за първи път това става по едно и също време и в един град.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани