7.9 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоБългарияТаня Гатева: Радвам се, че успяхме да си свършим всички задачи тази...

Таня Гатева: Радвам се, че успяхме да си свършим всички задачи тази година

Всички в Стара Загора чакахме тази титла от четири години, добави наставникът на женския Берое

Всички в Стара Загора чакахме тази титла от четири години. Ако едната не я броим, значи от три. Накрая я получихме и съм много щастлива. Радвам се, че успяхме да си свършим всички задачи тази година. Представях си нещата по малко по-друг начин, но в крайна сметка е важна победата. Поздравявам и Монтана, защото играха доста добре и спокойно можеше серията да отиде в пети мач„, заяви Таня Гатева пред Б1Б Спорт след триумфа на своя Берое в женската А група.

Мисля, че спечелихме мача в четвъртата част. Като че ли и Монтана се умори малко повече, но проявихме характер. Искам да поздравя и Виолина Кочева и да й благодаря за това, което направи. Въпреки че е с контузия, стисна зъби и изигра мача. Дай, Боже, да не ни е последната титла и да продължим напред. Тепърва предстоят разговори с ръководството и ще видим какви задачи ще ни поставят„, каза още наставникът на новия шампион при жените.

Берое с титлата при жените (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани