10.2 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоНационални отбориСърбия с Милош Теодосич в олимпийската квалификация в Белград

Сърбия с Милош Теодосич в олимпийската квалификация в Белград

Под въпрос за турнира е Никола Йокич

Турнирите от олимпийската квалификация наближават, но треньорите тепърва ще изясняват окончателните си състави. Това важи в пълна степен за Сърбия.

Според медиите в западната ни съседка, шампионът на Италия с Виртус Болоня Милош Теодосич ще облече екипа на представителния тим на страната си за олимпийската квалификация. Очаква се гардът да играе в приятелския турнир „Акрополис“ преди самите пресявки, които ще бъдат от 29 юни до 4 юли.

Селекционерът на Сърбия Игор Кокошков обаче по всяка вероятност няма да може да използва Никола Милутинов и Мирослав Радулица в срещите в края на месеца. Под въпрос са MVP в НБА Никола Йокич и Богдан Богданович.

Всички тези играчи най-вероятно ще играят на Олимпиадата, ако Сърбия спечели квалификационния турнир в Белград. Западните ни съседи ще се борят за квотата с Доминикана, Филипините, Италия, Пуерто Рико и Сенегал.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани