7.1 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоНационални отбориСърбия остава без Стефан Йович

Сърбия остава без Стефан Йович

Гардът е с разкъсване на мускулни влакна

Сърбия понесе пореден удар по пътя си към Олимпиадата в Токио. Сребърният медалист от Евробаскет 2017 остава без Стефан Йович, който няма да участва на Игрите, дори ако тимът му спечели олимпийската квалификация в Белград.

30-годишният гард е с разкъсване на мускулни влакна, обявиха от федерацията в западната ни съседка. Според информацията, лечението му ще продължи между 5 и 7 седмици. 

Сърбия на полуфинал на квалификацията в Белград (видео)

Стефан Йович получи контузията във втория мач от олимпийската квалификация срещу Филипините преди ден. Колегата му Милош Теодосич пък заяви след срещата, че би предпочел загуба, отколкото травмата на баскетболиста.

Сърбия се лиши от доста играчи през това лято. В това число влизат Никола Милутинов, Владимир Лучич, Мирослав Радулица, Неманя Недович, Марко Гудурич, Ваня Маринкович и Огнен Ярамаз. Никола Йокич пък взе решение да се отдаде на почивка след тежкия сезон в НБА.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани