21.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоЕВРОБАСКЕТ 2022Сърбия без Милош Теодосич на Евробаскет 2022 (видео)

Сърбия без Милош Теодосич на Евробаскет 2022 (видео)

Изненадващо решение на селекционера на сребърния медалист от Олимпиадата в Рио през 2016 г. Светислав Пешич

Сърбия няма да разчита на една от звездите си Милош Теодосич за Евробаскет 2022. Селекционерът на тима от западната ни съседка Светислав Пешич е взел решение и няма да използва гарда на шампионата на Стария континент.

Според сръбските медии, самият баскетболист е здрав. Когато няма проблеми с контузии, Милош Теодосич е сред неизменните участници в ростера на Сърбия за най-големите спортни форуми.

Съпругата на Теодосич Елисавета Орашанин използва социалните мрежи, за да потвърди новината и да изрази недоволството си от нея. Самата тя припомни и легендарни моменти от кариерата на състезателя на Виртус Болоня.

35-годишният играч защитава цветовете на своята страна от 2007 г. насам. На сметката си има сребро от Евробаскет 2009 в Полша, второ място от световното първенство в Испания през 2014 г. и финал на Олимпиадата в Рио де Жанейро от 2016 г.

За последно Милош Теодосич игра за Сърбия през ноември 2021 г. в квалификациите за световното първенство, което ще се проведе през следващата година. Тогава той записва средно по 17.5 точки, 2 борби и 8.5 асистенции в 2 двубоя от пресявките.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани