10.9 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоЕвропаСъотборник на Везенков обвини феновете на ПАО в расизъм

Съотборник на Везенков обвини феновете на ПАО в расизъм

Тайлър Дорси разкри какво е чул по време на вчерашното дерби в Гърция

Съотборникът на Александър Везенков в Олимпиакос Тайлър Дорси изказа възмущението си от поведението на феновете на Панатинайкос след вчерашния сблъсък в Гърция. 196-сантиметровият гард разкри, че по време на срещата почитателите на гранда от Атина са използвали обиди на расова основа. 

Никога не казвам нищо и не ме интересува какво скандират феновете. Привържениците на Панатинайкос обаче могат повече. Не може да наричаш играчите на съперника „маймуни“, когато в собствения ти отбор има тъмнокожи състезатели„, написа Тайлър Дорси в профила си в социалната мрежа Twitter.

Това обаче не бе единственият проблем, пред който се изправиха Тайлър Дорси и колегите му от Олимпиакос в последния си мач от финалите в гръцкия елит. Срещата бе прекъсната за известно време, заради хвърлени предмети към пейката на „червено-белите“ от страна на привържениците на „детелините“.

Везенков отново на ниво, Олимпиакос обърна ПАО за 2-0 във финалите в Гърция (видео)

Олимпиакос на Александър Везенков постигна победа като гост на ПАО със 78:72 и поведе с 2-0 в битката за титлата в шампионата на южната ни съседка. Мач №3 ще бъде на 17 юни.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани