9.1 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоБългари в чужбинаСупер Младенов изведе Римини до триумф в Италия

Супер Младенов изведе Римини до триумф в Италия

Първи дабъл-дабъл за българина с екипа на "раците" през този сезон

Борислав Младенов изнесе най-силния си двубой за Римини, след като се завърна в Италия през миналото лято. Българинът бе с основна заслуга за триумфа на “раците” над Сан Бернардо с убедителното 88:67 при визитата им в двубой от 2 кръг в Регион А1 на Серия Б.

Синът на легендата Георги Младенов демонстрира страхотния си мерник, като навъртя 23 точки, за да се превърне в най-добър реализатор на Римини в срещата. На сметката си той остави още 13 борби, за да оформи първия си дабъл-дабъл през сезона.

При стрелбата си Борислав Младенов бе 3/6 от средно разстояние, 4/9 от тройката и 5/6 от линията за изпълнение на наказателни удари. Срещу името му в статистиката имаше още 3 асистенции и 2 откраднати топки и всичко това за 34 минути на паркета като титуляр.

Римини е с баланс от 2-0, което го поставя на трето място в класирането. На 13 декември Борислав Младенов и компания ще се изправят срещу Фортитудо Александрия.

СТАТИСТИКА ОТ САН БЕРНАРДО – РИМИНИ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани