10.8 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоНБАСтив Неш се завръща в НБА (видео)

Стив Неш се завръща в НБА (видео)

46-годишният канадец ще води Бруклин в близко бъдеще

Легендата на канадския баскетбол Стив Неш ще се потопи в ново предизвикателство. 46-годишният бивш баскетболист ще се завърне в НБА, но като треньор.

Носителят на две награди Най-полезен играч в лигата ще води Бруклин. Според ESPN, споразумението между двете страни е за срок от четири години.

View this post on Instagram

📍 BK, NY

A post shared by Brooklyn Nets (@brooklynnets) on

Според информацията, Стив Неш е поканил в своя щаб при “мрежите” Дирк Новицки. Германецът обаче е отказал, тъй като не възнамерява да подхваща работа, свързана с баскетбола след оттеглянето си.

Участникът в 8 издания на Мача на звездите отвъд океана отдава на лигата 19 години от живота си. По време на активната си спортна кариера Стив Неш преминава през тимове като Финикс, Далас и Лос Анджелис Лейкърс. През последните години той бе консултант на Голдън Стейт.

Вълнувам се от възможността да работя с тези играчи на терена в Бруклин. Нямам търпение да се преместя със семейството ми в града и да станем част от общността на клуба”, заяви членът на Залата на славата отвъд океана.

View this post on Instagram

The community’s excited to have you, coach.

A post shared by Brooklyn Nets (@brooklynnets) on

Доскорошният наставник на “мрежите” Джак Вон ще остане в щаба на Бруклин. Той ще бъде най-добре платеният помощник в НБА.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани