13.8 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоНБАСтеф Къри с 34 точки от пейката, Голдън Стейт дръпна с 2-0...

Стеф Къри с 34 точки от пейката, Голдън Стейт дръпна с 2-0 на Денвър (видео)

Никола Йокич не доигра срещата, след като бе изгонен 7 минути преди края

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Голдън Стейт записа втора поредна победа в плейофите на НБА. Отборът на Стив Кър се наложи над Денвър със 126:106 у дома и вече води с 2-0 в серията от първия кръг в елиминациите на Запад.

НАЙ-ДОБРИ: Във втория си мач след завръщането си в игра от контузия в крака, Стеф Къри отново се включи от пейката за Голдън Стейт и навъртя 34 точки, от които 5 тройки. Джордан Пул добави 29, 5 борби и 8 асистенции. Клей Томпсън се отчете с 21 точки.

Никола Йокич бе най-добър за Денвър с 26 точки и 11 борби. С по 12 останаха Уил Бартън, Монти Морис и Боунс Хайланд, като първият овладя и 10 борби.

И ОЩЕ: Никола Йокич бе изгонен 7 минути преди края на двубоя, след като се разкрещя на един от съдиите. Сърбинът изрази бурно претенциите си за неотсъдено нарушение на Дреймънд Грийн срещ него. Това му донесе второ техническо в срещата.

КЛЮЧЪТ: Уориърс използваха серии от 16-0 и 23-4 през втория период, за да заличат пасив от 12 точки и да излязат напред с 57:51 на голямата почивка. Голдън Стейт установи контрол над двубоя в третата четвърт, която спечели с 44:30, за да дръпне със 101:81 и оттам връщане нямаше.

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Серията се мести в Денвър. Следващият мач между двата отбора ще бъде на 22 април. 

СТАТИСТИКА ОТ ГОЛДЪН СТЕЙТ – ДЕНВЪР

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани