8.9 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоНБАСтеф Къри с паметен мач в НБА (видео)

Стеф Къри с паметен мач в НБА (видео)

Гардът изпревари легендата Уилт Чембърлейн и стана най-възрастният в НБА с 50 точки и 10 асистенции

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Стеф Къри наниза рекордните за НБА този сезон 50 точки, за да изведе Голдън Стейт до триумф над Атланта със 127:113. Това бе пети пореден и общо девети успех за Уориърс в най-силното първенство в света.

И ОЩЕ: 3-кратният шампион в НБА направи и 10 асистенции, за да се присъедини към легенди на Голдън Стейт като Уилт Чембърлейн и Рик Бари, които също са преминали тази граница като част от клуба. Освен това, гардът изпревари Чембърлейн и стана най-възрастният в историята на лигата, достигнал до 50 точки и 10 завършващи подавания в един мач. 

НАЙ-ДОБРИ: Стеф Къри остави на сметката на Голдън Стейт още 7 борби, 3 асистенции и чадър, като бе 13/13 от фаул линията. Джордан Пул се разписа с 16 точки. Андрю Уигинс вкара 13.

Трей Йънг бе най-резултатен за Атланта с 28 точки и 9 асистенции. Джон Колинс се отчете с 19 и 6 борби. Богдан Богданович остана със 17 точки.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 11 ноември Голдън Стейт ще спори с Минесота, а ден по-рано Атланта ще играе срещу Юта.

СТАТИСТИКА ОТ ГОЛДЪН СТЕЙТ – АТЛАНТА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани