13.8 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоНБАСтеф Къри и Леброн Джеймс с най-много гласове от феновете за Мача...

Стеф Къри и Леброн Джеймс с най-много гласове от феновете за Мача на звездите в НБА

Краля изпревари Кевин Дюрант във вторите междинни резултати

Стеф Къри и Леброн Джеймс са играчите, които са получили най-много гласове от фенове във вота за Мача на звездите в НБА. Това показват вторите междинни резултати, обявени от лигата.

Лидерът на Голдън Стейт има 4 463 426 гласа от тези на привържениците, докато крилото на Лейкърс е с общо 4 386 392 гласа. Следващият в анкетата е Кевин Дюрант с 4 088 334 гласа.

В сравнение с резултатите от миналата седмица има две промени в стартовата петица на Западната конференция. Андрю Уигинс измести Пол Джордж от третото място сред високите играчи, докато Джа Морант изпревари Лука Дончич от втората позиция при гардовете.

Феновете могат да избират своите играчи на официалния сайт на НБА,

както и чрез приложението на НБА или в социалната мрежа Twitter с въвеждане на първото и последното име на съответния играч с хаштаг (#FirstNameLastName) + #NBAAllStar.

Гласуването ще продължи до 22 януари 2022 г. Всеки ден почитателите на играта могат да дават своя вот за 10 баскетболисти. На 13 януари, 17 януари и 20 януари, всеки избор ще бъде зачетен за два гласа.

Мачът на звездите в НБА ще бъде на 22 февруари в Кливланд.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани