8.5 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоНБАСтеф Къри и Кевин Дюрант водят в гласуването за Мача на звездите...

Стеф Къри и Кевин Дюрант водят в гласуването за Мача на звездите в НБА

Това показват първите резултати от вота на феновете

Стеф Къри и Кевин Дюрант водят в гласуването за Мача на звездите в НБА. Това показват първите междинни резултати от вота на феновете.

Лидерът на Голдън Стейт е на върха на Запад с 2 584 623 гласа, докато крилото на Бруклин Кевин Дюрант е №1 на Изток с 2 360 435 гласа. Третото място, според вота на публиката, е за Янис Адетокунбо от Милуоки с 2 145 835 гласа.

Феновете могат да избират своите играчи на официалния сайт на НБА,

както и чрез приложението на НБА или в социалната мрежа Twitter с въвеждане на първото и последното име на съответния играч с хаштаг (#FirstNameLastName) + #NBAAllStar.

Гласуването ще продължи до 22 януари 2022 г. Всеки ден почитателите на играта могат да дават своя вот за 10 баскетболисти. На 7 януари, 13 януари, 17 януари и 20 януари, всеки избор ще бъде зачетен за два гласа.

Според правилата на НБА, 50% от гласовете ще зависят от избора на феновете, а по 25% си поделят играчите и журналистите, отразяващи мачовете от най-силното първенство в света.

Мачът на звездите в НБА ще бъде на 22 февруари в Кливланд.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани