8.9 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоБългарияСтанислав Ваклинов официално подписа с Левски Лукойл

Станислав Ваклинов официално подписа с Левски Лукойл

Договорът на национала със "сините" ще бъде за един сезон

Станислав Ваклинов официално вече е част от Левски Лукойл. Договорът на национала със „сините“ ще бъде за един сезон, потвърдиха от агенцията на играча.

207-сантиметрово тежко крило, което може да играе и на позиция 5, стартира кариерата си в родния Рилски спортист. Със самоковци триумфира в първото издание на Балканската лига през 2008/2009.

След това преминава през Балкан, Спартак Плевен, Берое и Академик Пловдив. През последните три сезона носи екипа на старозагорци, с които игра във Финалната четворка на Delasport Балканска лига през aприл.

През 2020/2021 Станислав Ваклинов записва средно по 4.5 точки, 5.1 борби и 1.2 асистенции в общо 25 мача на Берое в България, както и средни показатели от 6.4 точки, 6.1 борби и 1.3 асистенции в 10 двубоя по международните терени.

Станислав Ваклинов бе част и от националния ни отбор, класирал се за Евробаскет 2022 след квалификациите, които приключиха през февруари.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани