Станимир Маринов: Сбъдната мечта

Имам малко време за празненства, след това национален отбор, приемам го сериозно, разкри гардът на Балкан

820

„Моментът е точно както си го представях – да празнувам с феновете на Балкан, с които съм израснал. Наистина сбъдната мечта. Това ми беше като цел и една недостигната мечта. Сега я постигнах. Малко бреме ми падна от гърба“, каза баскетболистът на Балкан Станимир Маринов, след като стана шампион в НБЛ с тима от Ботевград.

„Искам да благодаря на моя физиотерапевт Иван Касапов, които наистина направи чудеса. Той е до мен при всяка една моя контузия. Винаги ми помага да се върна на терена. Той е моят спасител и истинският MVP, добави баскетболистът на „зелените“, който премина и през контузия през последните месеци, но успя да се върне.

Няма време за почивка. Имам малко време за празненства, след това национален отбор. Това го приемам сериозно. Ще се подготвям, за да постигнем нещо и с представителния тим. Всеки път, когато съм си правил планове, те винаги са се обърквали. Ще го карам ден за ден сега. Ще работя здраво и ще се надявам на най-доброто„, завърши Станимир Маринов.

Балкан сложи „зелен“ цвят на титлата в НБЛ

ЧРЕЗGoogle
ИЗТОЧНИКMax Sport
Предишна статияНебойша Видич: Всичко е благодарение на тези момчета
Следваща статияЛюдмил Хаджисотиров: Благодаря на играчите и на всички от моя тим
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."